Mik a klubtagság előnyei?

A Fruitisimo klub számos egyedi kedvezmény és egyéb előnyöket biztosít. Minden vásárlás után FruitForintot írunk jóvá virtuális számládra, melyet akár már a legközelebbi vásárlásnál felhasználhatsz fizetésre, vagy pótlásnak. Az összegyűjtött FruitForintok segítségével, következő italod akár ingyen is megkaphatod! 😉 Registraj: www.klub.fruitisimo.hu
Minden hónapban internetes magazinunkat várhatod, amely friss híreket, kedvezményeket, ill. kuponokat tartalmaz az egyes termékekre. Születésnapod alkalmából ajándékot is küldünk neked 50% -os kedvezmény formájában, amellyel friss gyümölcs- és zöldségitalokat, illetve fagylaltot vásárolhatsz.
A kártya további előnye, hogy nem kell mindig kéznél lennie. Ahhoz, hogy FruitForintot gyűjts, elég ha ismered kártyád 6számjegykódját, amit felírhatsz a kezedre vagy elmenthetsz a mobilodba :) A kártya csak a megtakarított FruitForint esetében szükséges, vigyázni kell, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön.
A kártya elektromos pénztárcaként is használható. Kártya feltöltés esetén +10%, 20%, vagy akár 30% bónuszt kapsz tőlünk ajándékba. Készpénz, vagy kártyás fizetés esetén pedig újból FruitForintot gyűjtesz.
Előnyök tagok esetében:
– vásárlásod összegének nettó 10%-át visszakapod kártyádra FruitForintként. (már az eslő vásárlástól számítva).
– Egyedi kedvezmények várnak egyes termékkörökre.
– Szeretsz ajándékot kapni? Elég, ha kitöltöd a születés napod dátumát és máris örülhetsz!
– FruitForint gyűjtés akár kártya nélkül is – elég ismerni a kártya hatjegyű számkódját.
– Kártya feltöltési lehetősége.
– Az összes előny kihasználása a Fruitisimo összes cseh kirendeltségén.

Feltöltött kártya

Továbbá

A Fruitisimo hűségprogramba való regisztrálást követően máris élvezheted a klub előnyeit (10%-os gyűjtőkedvezmény, 50%-os szülinapi kedvezmény, újdonságokkal teli havonta megjelenő magazin, tippek és kedvezménykuponok). A kártya átruházható. Bármelyik Fruitisimo gyümölcsbárunkban felhasználhatod Magyaroroszág területén.

Feltöltött kártya

A feltöltött Fruitisimo kártya elektromos pénztárcaként szolgál, melynek segítségével nem történhet meg, hogy ne kapja meg kedvenc italát. Tökéletes ajándék, mellyel meglepetést szerezhet minden gyümölcs és zöldség kedvelőnek.

A kártya,mint ajándék

A kártyát olyan értékre töltse fel, amelyet a megajándékozott a Fruitisimo egész magyar hálózatán felhasználhat a teljes kínálatra, finom freshekre, fagylaltra vagy friss kávéra – kínálattól függően. A kártyát ajándék csomagolásban kérheti, amelyen feltüntetjük a kártya értékét és ráírható az ajándékozott neve is.